Operacionalizovaná psychodynamická diagnostika OPD-2 : manuál pro diagnostiku a plánování léčby - Telerovský, Roman; Holub, David (Hogrefe - Testcentrum, 2013)
Publikace zaměřená na propojení psychodynamické diagnostiky a psychoterapeutické léčby pacientů s duševními a psychosomatickými poruchami. Manuál pro psychoterapeuty pro klinicko-praktické využití.
Keywords: Mental Disorders; psychiatrie; Psychotherapy, Psychodynamic; psychoterapie; psychodynamická psychoterapie; duševní poruchy