Kineziologické tejpování v osteopatii a manuální terapii - Seifert, Sascha; Adler, Kristin; Fengler, Arndt; Mogel, Stephan; Schwingerová, Mária (Poznání, 2017)
Kniha seznámí terapeuta s holistickými vztahy mezi osteopatií a kineziologickým tejpováním.
Keywords: Musculoskeletal Manipulations; Kinesiology, Applied; mikrocirkulace; Joint Diseases; bolest; tejpovací páska; osteologie; kineziologie aplikovaná; rehabilitační a fyzikální medicína; lymfatický systém; Pain; Microcirculation; Athletic Tape; nemoci kloubů; Lymphatic System; muskuloskeletální manipulace