Psychofarmakoterapie : stručně, jasně, přehledně - Dreher, Jan; Landa, Leoš (Grada Publishing, 2017)
Příručka pro psychiatry a klinické psychology, ale i praktické lékaře a odborné zdravotníky v psychiatrických zařízeních. Kromě toho je také vynikajícím zdrojem informací pro psychoterapeuty a lékárníky.
Keywords: psychotropní léky; Emergencies; náhlé příhody; psychofarmakologie; Drug Interactions; geriatrická psychiatrie; zakázané drogy; lékové interakce; Psychopharmacology; Geriatric Psychiatry; Drug Prescriptions; lékové předpisy; Psychotropic Drugs; Illicit Drugs