Bojujeme s příčinou alergie : co je dobré vědět o alergii na pyl - Stříž, Ilja (ALK, 2015)
Základní informace o alergii na pyl.
Keywords: Pollen; Cross Protection; pyl; alergie; alergologie a imunologie; zkřížená ochrana; Hypersensitivity