Přecitlivělost na jed hmyzu - Kochuyt, Anne-Marie (UCB Institut pro alergii, 2006)
Informační brožura o alergické reakci na bodnutí hmyzu. Jaká jsou preventivní opatření, jak postupovat při bodnutí hmyzem, jak zabránit těžkým alergickým reakcím, jak určit hmyz.
Keywords: First Aid; Wasp Venoms; imunitní systém; alergie; včelí jedy; Hypersensitivity; vosí jedy; Bee Venoms; první pomoc; Immune System; Hymenoptera; alergologie a imunologie