Cesta k vnitřní svobodě - Lauster, Peter; Sirotek, Jiří (Knižní klub, 1996)
Popis čtrnácti únikových mechanismů před strachem, kterým je třeba se vyhnout, aby člověk dospěl k individualitě a vnitřní svobodě.
Keywords: Mental Health; Individuation; psychologie, klinická psychologie; úzkost; Fear; duševní zdraví; strach; individualizace; Anxiety