Na pomoc pečujícím rodinám - Holmerová, Iva; Janečková, Hana; Niklová, Dagmar (Česká alzheimerovská společnost, o.p.s, 2016)
Příručka pro pečující o blízké z Alzheimerovou chorobou. Obsahuje základní informace o Alzheimerově nemoci a o demenci, jaký je život s člověkem s demencí a péče o něj, jsou zde praktická doporučení, jak se vyrovnat s problémy a kam se obrátit o pomoc.
Keywords: Home Nursing; poradenství; neurologie; Alzheimerova nemoc; Alzheimer Disease; Dementia; Counseling; domácí ošetřování; demence