Nevím, kde mi hlava stojí : první pomoc pro uštvanou matku - Preuschoff, Gisela; Linhartová, Hana (Motto, 1996)
První pomoc pro uštvanou matku. Autorka je nejenom matkou čtyř dětí, ale i psycholožkou zabývající se rodinnou terapií. Dokáže se ztotožnit i s nejčernějšími myšlenkami a pocity žen, snaží se čtenářky naladit pozitivně a používá pro to jednoduché prostředky.
Keywords: psychoterapie; Autogenic Training; psychický stres; Stress, Psychological; Mental Health; Mothers; rodinná terapie; Family Therapy; Mother-Child Relations; Child Rearing; duševní zdraví; Sibling Relations; matky; výchova dítěte; sourozenecké vztahy; autogenní trénink; vztahy mezi matkou a dítětem