Český lékopis 2017 (Grada, 2017)
Český lékopis 2017 je závaznou právní normou stanovující požadavky na jakost, postup při přípravě, zkoušení, skladování a dávkování léčiv, podle které se závazně postupuje od 1. 12. 2017. Český lékopis 2017 je určen farmaceutům, lékařům, veterinárním lékařům, chemikům, biochemikům, biologům, laborantům a osobám, které se podílejí na přípravě, výrobě, kontrole, hodnocení a skladování léčiv. Je nezbytnou pomůckou ve všech lékárnách a laboratořích pro zkoušení léčivých a pomocných látek u všech výrobců a distributorů léčiv. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Česká republika; Europe; Evropa; Pharmacopoeias as Topic; Czech Republic; farmacie a farmakologie; farmakopea jako téma