Správní řád s poznámkami a judikaturou : podle stavu k 1. 7. 2017 - Průcha, Petr (Leges, 2017)
Komentované znění správního řádu s judikaturou na základě právního stavu k 1. 7. 2017.
Glosátor
Keywords: soudní vědy; státní správa; Forensic Sciences; právo, zákonodárství; Česká republika; řízení společenských procesů; State Government; Czech Republic; Social Control Policies; judikatura