Zachování fertility u onkologicky nemocných v praxi - Frühaufová, Kristýna; Hulvert, Jaroslav (Grada Publishing, 2017)
Praktické postupy jak lze zachovat zárodečné buňky (vajíčka, spermie) u těch nemocných (dětských, dospělých, mužů, žen), kteří podstupují protinádorovou léčbu a v budoucnu by chtěli mít děti.
Keywords: Fertility Preservation; Patients; fertilita; pacienti; onkologie; zachování plodnosti; Neoplasms; nádory; reprodukční lékařství; Fertility