Microsoft Office Excel 2007 : podrobná uživatelská příručka - Brož, Milan (Computer Press, 2007)
Pokud toužíte po ovládnutí nového Excelu na uživatelské úrovni a jeho využití ke každodenní práci, pak je tato kniha pro vás ta pravá. Zkušený autor v knize neskrývá žádné důležité vlastnosti, možnosti a postupy a poskytuje řešení všech možných situací a tipy pro efektivnější práci. Kniha tak poskytuje kompletní sadu postupů a návodů, jak Excel plnohodnotně využít
Keywords: Software; knihovnictví, informační věda a muzeologie; software