Technický magazín T (Ringier, ČR, 1958)
Obrazový měsíčník popularizující technické novinky a vědecké poznatky o současných směrech civilizačního vývoje, medicíny, ekologie, elektroniky, automobilismu, ale i designu, architektury, historie techniky a vědy, v širšímkontextu trendů světového vývoje s přihlédnutím k sociálním, kulturním a ekonomickým aspektům
Keywords: věda a výzkum; technika; technologie; věda; Science; civilizace; Civilization; Technology