Rostlinná výroba (Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1955)
Časopis publikuje původní vědecké práce, výsledky výzkumu a studie z oborů rostlinná výroba, půdoznalství, meliorace a z navazujících disciplín
Keywords: rostliny; Plants; zemědělství; Agriculture