Jak si hýčkat zdravá střeva : proč střeva ovlivňují náš zdravotní stav i hmotnost - Schulte, Adrian; Sklenářová, Dagmar (CPress, 2017)
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle. Zjistíte, které nemoci pocházejí ze špatného stavu střev, jak tento stav napravit a své trávení dostat znovu pod kontrolu. Naučíte se správné stravovací návyky, a můžete využít v knize uvedený 10denní ozdravný program pro svá střeva. Autor je zkušený lékař snažící se šířit osvětu v oblasti vztahu správné výživy a zdraví střev. Nakladatelská anotace
Keywords: Healthy Lifestyle; trávení; Intestinal Diseases; gastroenterologie; Gastroenterology; nemoci střev; Nutritional Physiological Phenomena; Digestion; zdravý životní styl; fyziologie výživy