Moderní řízení : měsíčník pro vrcholový a střední management, lektory, personalisty i podnikatele (Economia, 1966)
Populárně odborný časopis pro manažery, vedoucí pracovníky, podnikatele, ekonomy, pedagogy apod. Spojuje teoretické otázky řízení s praxí. Vedle autorských článků přináší překlady aktuálních informací o managementu ze světovéhotisku. Publikuje zajímavosti i souvislosti řízení s ekologií a zdravím, problematikou podnikání, zájemci poznávají tajemství úspěchu i omyly světových firem apod
Keywords: ekonomika; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Economics