Obrana lidu : list Československé armády (Naše vojsko, 1947)
Oblíbený týdeník magazínového typu, jenž přináší aktuální informace a zajímavé reportáže ze všech oblastí života, sportovní články, humor, zábavu a oblíbené křížovky.
Keywords: Military Facilities; vojenská zařízení; vojenská věda; vojenské lékařství; Military Science