Handbuch der Krankheiten des Circulations-Apparates - Rosenstein, Samuel Siegmund; Schrötter Ritter von Kristelli, Leopold; Quincke, Heinrich; Bauer, Josef; Lebert, Hermann (F. C. W. Vogel, 1879)
Kniha pojednává o nemocích srdce a kardiovaskulárních nemocech. Jsou pojednány cévní a žilní nemoci a čtenář v knize najde také informace o nemocích osrdečníku.
Handbuch der speciellen Pathologie und Therapie ; Sechster Band
Keywords: kardiovaskulární nemoci; Cardiovascular Diseases; Heart Diseases; kardiologie; Cardiology; nemoci srdce