Reportér : čtrnáctideník pro politiku, ekonomiku a kulturu (Svoboda, 1966)
Čtrnáctideník pro politiku, ekonomiku a kulturu
Keywords: Culture; ekonomika; kultura; Politics; politika; Economics; politologie, politika, zdravotní politika