Akupresura v praxi - Mildt, Christina; Landa, Leoš (Grada Publishing, 2017)
Tato jednoduchá, pro praktickou potřebu a výuku dobře strukturovaná publikace je skvěle obrazově dokumentována. Mezi četnými indikacemi léčby (zejména u funkčních poruch) lze vyjmenovat například: některé dýchací potíže (lze zkoušet při alergii, astmatu, nachlazení, bolesti v krku…), dále některé kardiovaskulární potíže (u některých typů prekolapsových stavů, u stavů se špatným prokrvením končetin, u závratí…), vybrané gastrointestinální potíže (u některých potíží se žaludkem, u pálení žáhy, u zácpy…), dále bolesti hlavy, poruchy spánku a mnohé další. Nakladatelská anotace
Keywords: Acupressure; komplementární terapie; akupresura; alternativní lékařství; Complementary Therapies