Autorský zákon : komentář - Chaloupková, Helena; Holý, Petr (C.H. Beck, 2017)
Komentované znění autorského zákona.
Beckovy komentáře
Keywords: právní vědy; duševní vlastnictví; právo, zákonodárství; Intellectual Property; Jurisprudence