Nové přestupkové právo - Prášková, Helena (Leges, 2017)
Monografie rozebírá instituty hmotného a procesního přestupkového práva v České republice.
Teoretik
Keywords: Criminal Law; právní odpovědnost; právo, zákonodárství; trestní zákon; právní vědy; Liability, Legal; Jurisprudence