Zábavná kniha o lékařích - Gitzinger, Peter; Höke, Linus; Schmelzer, Roger; Mach, Tomáš (Grada Publishing, 2017)
V této knížce najdete odpovědi na nejnaléhavější otázky týkající se lékařské existence. Proč trávíte v čekárnách hodiny a hodiny, i když jste objednaní na přesný čas? Proč se lékaři ze všech sil snaží, abyste nepochopili ani ten nejmenší detail ze své diagnózy? Jak je to doopravdy s alternativní medicínou, pípajícími přístroji či psychiatry? Odhalte fascinující zákoutí medicíny z opačné strany barikády – z pohledu lékařů. Nakladatelská anotace
Keywords: vtip a humor jako téma; Physicians; lékaři; Physician-Patient Relations; lékařství; Wit and Humor as Topic; vztahy mezi lékařem a pacientem; Medicine