Současné koncepce a formy komunikační podpory pro osoby se závažným komunikačním handicapem - Neubauer, Karel; Neubauerová, Lenka (Pavel Mervart, 2017)
Obsah publikace je zaměřen na tři zásadní oblasti současného rozvoje poznatků - klinický výzkum, problematiku dospělých osob s komunikačním handicapem a rozvoj komplexního systému prevence vývojových komunikačních poruch. Příspěvky k tématům zobrazují současné pojetí významných osobností oborů logopedie, surdopedie a psychologie z Velké Británie, Lotyšska, Německa, Polska a České republiky. Nakladatelská anotace
Keywords: poruchy řeči; Language Development Disorders; klinická logopedie; Speech-Language Pathology; komunikační poruchy; logopedie, klinická logopedie; Adult; postižení; dospělí; Communication Disorders; výzkum; Research; Persons with Disabilities; Speech Disorders; vývojové poruchy řeči