Anorexia nervosa : příručka pro všechny, kteří trpí nemocí - postižené samotné, jejich rodiny, přátele, partnery a některé odborníky (učitele a lékaře první linie) - Papežová, Hana (Národní ústav duševního zdraví, 2017)
Příručka o mentální anorexií, vhodná pro pacienty, jejich blízké, učitele, lékaře.
Keywords: psychiatrie; interpersonální vztahy; Healthy Lifestyle; Anorexia Nervosa; psychoterapie; Family Relations; mentální anorexie; rodinné vztahy; Psychotherapy; Imitative Behavior; napodobovací chování; Interpersonal Relations; zdravý životní styl