Hodnocení zdravotnických přístrojů : vybrané kapitoly pro praxi - Kneppo, Peter; Rogalewicz, Vladimír; Ivlev, Il'ja; Kubátová, Ivana; Donin, Gleb (České vysoké učení technické, Katedra biomedicínské techniky, 2014)
Příručka se zabývá nákladovým hodnocením zdravotnické techniky, pracuje především s technickými specifikacemi. Měla by sloužit při rozhodování při nákupu nových technologií do zdravotnických zařízení všech úrovní.
Keywords: Equipment and Supplies; Electronics, Medical; Biomedical Engineering; Community Health Services; veřejné zdravotnické služby; zdravotnické prostředky; Medical Informatics Computing; biomedicínské inženýrství; náklady a analýza nákladů; lékařská elektronika; veřejné zdravotnictví; lékařská počítačová informatika; Costs and Cost Analysis