Kuchařinky : pro pět dívek výstup malý, aby to, co jedí znaly - Driml, Karel (Knihtiskárna Loutkáře, 1927)
Divadelní hra pro děti o výživě rodiny.
Školní jeviště ; 2
Keywords: vaření; drama; Health Education; Cooking; Drama; lékařství v literatuře; Medicine in Literature; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; zdravotní výchova