Stomatochirurgie : klinické aspekty MKN-10 - Hrušák, Daniel (Current Media, 2017)
Kniha je určena jak studentům praktického zubního lékařství, a stejně tak i praktickým zubním lékařům a stomatochirurgům k rychlé orientaci v širokém spektru stomatologických výkonů a diagnóz, současně nabízí i pohled na souvislosti stomatochirurgické problematiky ve vztahu k celkovým chorobám. Na úvodní kapitoly obecné části, které podávají přehled o oboru stomatochirurgie, vyšetření pacienta, zobrazovacích metodách a principech stomatochirurgické péče, navazují kapitoly popisující jednotlivé stomatochirurgické postupy a jejich možné komplikace. Ve speciální části se autoři zaměřili na přehledné zpracování stomatochirurgické problematiky z pohledu současně platné desáté revize Mezinárodní statistické klasifikace nemocí a přidružených zdravotních problémů, zkráceně MKN-10. Nakladatelská anotace
Medicus
Keywords: Stomatognathic Diseases; Surgery, Oral; Dentistry; stomatochirurgie; stomatologické nemoci; zubní lékařství