Homeopatická léčba ischiatických bolestí - Spoustová, Jana (nakladatel není známý, 2012)
Leták se věnuje homeopatické léčbě ischiatických bolestí a homeopatické léčbě bolestí kostrče.
Keywords: ischialgie; homeopatie; Sciatica; Homeopathy