Pletencová svalová dystrofie LGMD2A (deficit Calpainu 3) (Sanofi Genzyme, 2017)
Leták informuje o pletencové svalové dystrofii LGMD2A (deficit calpainu 3) a obsahuje mapku České republiky se seznamem neuromuskulárních center.
Neomuskulární onemocnění ; 4
Keywords: patologie; Pathology; Calpain; kalpain