Vnitřní lékařství. Díl IV., Choroby žaludku - Blatný, Josef (Palackého universita, 1953)
Studijní příručka spolku mediků v Olomouci podle přednášek prof. Dr. J. Blatného se věnuje tématu vnitřního lékařství, konkrétně chorobám žaludku a možnostem jejich léčby.
Edice Spolku mediků v Olomouci ; sv. 8
Keywords: patologie; Stomach Diseases; gastroenterologie; Gastroenterology; Gastrointestinal Diseases; žaludek; Stomach; gastrointestinální nemoci; Pathology; nemoci žaludku