Tumors of bone and cartilage - Ackerman, Lauren Vedder; Spjut, Harlan J (Armed Forces Institute of Pathology, 1962)
Fotografický atlas se věnuje problematice nádorů z pojivové tkáně, rozebírá rovněž nádory z kostní a chrupavčité tkáně.
Atlas of tumor pathology ; Section II- Fascicle 4
Keywords: nádory z pojivové a měkké tkáně; Neoplasms, Connective and Soft Tissue; nádory kostí; onkologie; Bone Neoplasms