Káva a její fysiologické účinky : o hodnotě jakosti a stravitelnosti pražené kávy : káva a sport (Společnost pro racionální výživu, 1971)
Sborník obsahuje tři články rozebírající kávu z různých hledisek: Káva a její fysiologické účinky, O hodnotě jakosti a stravitelnosti pražené kávy a Káva a sport.
Keywords: Coffee; Caffeine; káva; kofein; Physiological Phenomena; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; fyziologické jevy