Poruchy sexuální preference - Weiss, Petr (Galén, 2017)
Kniha renomovaného odborníka poskytuje komplexní pohled na celou problematiku, zabývá se klasifikací poruch sexuální preference, etiologií, diagnostikou a terapií (představuje biologické formy léčby, psychoterapeutické přístupy a také zahraniční modely terapeutické praxe). Monografie je doplněna kazuistikami a bibliografií. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: sexuologie; sexuální delikty; Psychotherapy; Paraphilic Disorders; Biological Therapy; parafilie; psychoterapie; biologická terapie; Sex Offenses