Leistungsabfall im höheren Lebensalter : 12. Veldener Symposion am 18. Mai 1977 in Velden am Wörther See - Lechner, Helmut; Scrinzi, Otto (W'erk-Verlag Dr. Edmund Banaschewski, 1978)
Sborník abstrakt z 12. sympozia ve Veldenu obsahuje příspěvky na téma snížení výkonu ve vyšším věku. Je koncipován interdisciplinárně.
Keywords: nemoci nervového systému; Aged; Aging; Nervous System Diseases; Psychotherapy; psychoterapie; senioři; duševní poruchy; stárnutí; Mental Disorders