Zakázaná slova - Doležal, Antonín (Grada Publishing, 2017)
Již třetí vydání velmi populární knihy – nové pasáže tvoří více než čtvrtinu textu. Že se vůbec nejedná o knihu vulgární, zjistíte, až ji otevřete a alespoň kousíček si z ní přečtete. Zasmějete se, poučíte a možná se i přestanete červenat.
Keywords: sexuologie; lingvistika; lingvistika, lékařská terminologie; Linguistics; sexualita; Sexuality