Lékaři a lékárníci pohřbení na Malostranském hřbitově : památky Malostranského hřbitova - Lehnerová, Alena; Kalinová, Gabriela; Bastl, Ondřej; Jiroudková, Marta (Spolek Malostranský hřbitov, 2017)
Brožura se zabývá osobnostmi lékárnictví a lékařství, které jsou pohřbeny na Malostranském hřbitově.
Keywords: Physicians; hřbitovy; farmaceuti; dějiny lékařství; History of Medicine; lékaři; Pharmacists; Cemeteries