Manuál pro zavedení péče Namasté : udržování kvality života osob s pokročilou demencí - Stacpoole, Miranda; Thompsell, Amanda; Hockley, J. M; Le Roch, Pavla (Česká alzheimerovská společnost, 2017)
Manuál pro zavedení péče Namasté se zabývá udržováním kvality života osob s pokročilou demencí a zlepšením péče na konci života. Program péče Namasté vděčí za svou existenci profesorce Joyce Simardové.
Keywords: hospicová a paliativní ošetřovatelská péče; paliativní péče; Assisted Living Facilities; Dementia; demence; domy s pečovatelskou službou; Palliative Care; Alzheimerova nemoc; Hospice and Palliative Care Nursing; Alzheimer Disease; paliativní medicína