Manuál pro školní jídelny : metodická pomůcka pro realizaci projektu "Zdravá školní jídelna" - Košťálová, Alexandra; Mužíková, Leona; Niklová, Anna; Packová, Anna (Státní zdravotní ústav, 2017)
Publikace obsahuje pokyny pro školní jídelny pro nabídku pestré a zdravé stravy.
Keywords: fyziologie výživy dětí; školy; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; fyziologie výživy mladistvých; Adolescent Nutritional Physiological Phenomena; Nutrition Therapy; Schools; Menu Planning; Child Nutritional Physiological Phenomena; nutriční terapie; jídelníček