Rodina jako pacient - Eis, Zdeněk; Nováková, Helena (OZV KÚNZ - Středočeský kraj, 1983)
Brožura se zabývá rodinou jako pacientem, pojetím rodiny a poruchami rodinného soužití.
Keywords: rodinné vztahy; psychologie; Psychology; psychologie, klinická psychologie; Family Relations