Medical malpractice : how legal liability affects medical decisions - Bertoli, Paola; Grembi, Veronica (CERGE-EI, 2017)
Publikace se zabývá vlivem právní odpovědnosti na lékařská rozhodnutí a souvisejícími profesními pochybeními lékaře.
Working paper series, ISSN 1211-3298 600
Keywords: právní odpovědnost; Health Policy; zdravotní politika; Medical Errors; chybná zdravotní péče; politologie, politika, zdravotní politika; právní vědy; Liability, Legal; Jurisprudence