Otázky z chemie pro přijímací zkoušky - Blanický, Petr; Pelouch, Václav; Wilhelm, Jiří (Univerzita Karlova v Praze, 2. lékařská fakulta, 2011)
Publikace obsahuje soubor testových otázek z chemie, který je určen pro budoucí studenty lékařství i studenty různých bakalářských směrů na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze.
Keywords: Chemistry; chemie; chemie, klinická chemie