Časopis Profese online : minulost-současnost-perspektivy - Kopecký, Miroslav; Voříšková, Irena (Fakulta zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci, 2018)
Publikace obsahuje souhrnné informace o recenzovaném časopisu "Profese online" pro nelékařské zdravotnické obory.
Keywords: kontinuální vzdělávání zdravotních sester; Nursing; výchova a vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví; Education, Professional; Health Personnel; Education, Nursing, Continuing; ošetřovatelství; vzdělávání odborné; zdravotnický personál