Focus on eating disorders - Herzog, David B (Park Row Publishers, 1987)
Brožura se zabývá poruchami příjmu potravy, anorexií a bulimií, a jejich epidemiologií, patogenezi, psychoterapickou a farmakologickou léčbou.
Keywords: bulimia; psychoterapie; Anorexia Nervosa; psychiatrie; Psychotherapy; poruchy příjmu potravy; mentální anorexie; Bulimia; Feeding and Eating Disorders