Průvodce familiární hypercholesterolémií (FH) pro pacienty (Česká společnost pro aterosklerózu, 2002)
Informační publikace pro laickou veřejnost o familiární hypercholesterolémii.
Keywords: Cholesterol; LDL-cholesterol; Cholesterol, LDL; vnitřní lékařství; hyperlipoproteinemie typ II; Hyperlipoproteinemia Type II; cholesterol