FH a já (Diagnóza FH, z.s, 2017)
Informační publikace pro děti o familiární hypercholesterolémii.
Keywords: Healthy Lifestyle; hyperlipoproteinemie typ II; Hyperlipoproteinemia Type II; zdravý životní styl; vnitřní lékařství