Reprodukční medicína : současné možnosti v asistované reprodukci - Řezáčová, Jitka (Mladá fronta a. s, 2018)
Kniha je souhrnem všech informací pro lékaře, kteří se věnují problematice reprodukční medicíny. Zahrnuje všechny dílčí lékařské obory, jež reprodukční medicínu tvoří - kromě gynekologie, andrologie a embryologie také endokrinologii, genetiku,imunologii, anestezii, psychologii a sexuologii. V textu jsou zdůrazněny možné komplikace, které s reprodukční medicínou souvisejí, a zároveň je nabídnuto jejich řešení. Publikace přináší informace o nových možnostech spolupráce odborníků z jinýchoborů se specialisty reprodukční medicíny (onkofertilita).Přehledná učebnice, v níž se lékař před atestací z reprodukční medicíny, gynekologie a porodnictví či urologie dozví všechny potřebné informace ke zkoušce, je určena i odborníkům „nelékařům“,kteří se reprodukční medicíně věnují - psychologům, sestrám či fyzioterapeutům. Nakladatelská anotace
Edice postgraduální medicíny
Keywords: asistovaná reprodukce; infertilita; imunomodulace; reprodukční lékařství; Reproductive Techniques, Assisted; Reproductive Medicine; Immunomodulation; Fertilization in Vitro; Infertility; fertilizace in vitro