Kazuistiky v ergoterapii a fyzioterapii - Buchtelová, Eva; Dončevová, Lucie; Fricová, Jitka; Kynštová, Hana; Pecharová, Petra; Svobodová, Kateřina; Tichý, Miroslav; Tichá, Kateřina; Votava, Jiří (Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta zdravotnických studií, 2017)
Cílem autorů této monografie bylo přiblížit fyzioterapeutické a ergoterapeutické přístupy u různých diagnóz zpracováním jednotlivých kazuistik.
Monografie
Keywords: techniky fyzikální terapie; ergoterapie; fyzioterapie (obor); Physical Therapy Specialty; rehabilitační a fyzikální medicína; Occupational Therapy; Physical Therapy Modalities