Pražské gerontologické dny 2014 : etické rozměry péče o lidi s demencí : 18.-19. září 2014, Velký jednací sál ZHMP, Mariánské náměstí 2, Praha 1 (Česká alzheimerovská společnost, 2014)
Sborník z Pražských gerontologických dnů 2014 obsahuje program konference a abstrakta přednášek.
Keywords: Alzheimer Disease; geriatrie; Ethics; Alzheimerova nemoc; etika; Dementia; demence