Vy neznáte CHOS? - Kaňa, Jiří (Česká katolická charita - odbor CHOS, 1993)
Leták se zabývá charitní ošetřovatelskou službou (CHOS) České katolické charity.
Keywords: Charities; dobročinné instituce; Home Health Nursing; ošetřovatelství; domácí ošetřovatelství